MalaysiaPlaces.net

Malaysia Places Map Directory
Place Type:
Travel Agency, Point Of Interest, Establishment
Address:
Lot 215, Tingkat Bawah, Alor Setar, 05150, Alor Setar, Malaysia, Jalan Shahab 4, Shahab Perdana, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
Coordinate: 6.1407418, 100.3528792
Rating: 2.60
Phone: +60 4-720 8388
Opening Hours:
Monday: 8:00 AM – 11:45 PM
Tuesday: 8:00 AM – 11:45 PM
Wednesday: 8:00 AM – 11:45 PM
Thursday: 8:00 AM – 11:45 PM
Friday: 8:00 AM – 11:45 PM
Saturday: 8:00 AM – 11:45 PM
Sunday: 8:00 AM – 11:45 PM
Comments:
soo hoe jia sheng (17/01/2017 00:38)
This driver very bad service manner, I ask him to drop me somewhere before the bus terminal , but he refuse to do so and the road is actually can drop people. Please reconsider this driver as your employee
I am the passenger from TBS to Alor Setar
16/1/2016
6pm bus
Bus number KCQ 8588
Seat number 2A

MUHAMMAD FAIZ (09/11/2016 19:53)
Pengalaman teruk, beli tiket bas RM55 ringgit konon first class seat, tak sampai separuh jalan (Changlun - TBS) dah tukar bas persiaran, lepastu ada sorang pakcik ni nama Zahid, biadap, tengking-tengking pelanggan yang datang kaunter. Teruk 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

wani musa (21/08/2016 14:11)
Naik dari pukul 10 pagi sampai pukul 3ptg still ada di alor pongsu perak, bus pulak bukan direct ke alor setar akan singgah ke butterworth dan sp,I am so disappointed with your services.Beli tiket bus awal sebab nak sampai awal tapi macam tak da function

ana mohdjamil (24/10/2016 07:20)
Bas dah first class,tapi servis teruk sangat. Mohon pantau driver bas yang biadap dengan penumpang. Macam tak ada etika.

Atiyah Idrus (01/07/2017 03:53)
Ruang luas, ada suis charger, mmg terbaik lah Bas Pancaran. Selesa kot !

Wai Kien Choo (04/02/2018 22:52)
bus ticket at 9.30pm from Melaka sentral to TBS(KL). stated as express non stop. Bus came latge and departed only at 10pm. Bus the stop at Seremban to pick up more passanger, causing another 30 minutes delay. An ETA of 1230 (2 hours travel mlk-kl) became 3+ hours. Ineffiency at its best. and its more expensive than the rest at rm15

Vanessa Francis (29/12/2017 16:54)
Bus driver has no proper driving etiquettes. KDQ 8888 is reckless on the highway, endangering its passengers and OTHER people on the road as well. Either the driver is unaware that he should not be speeding down the highway and driving on the right lane, or he has no regard for the law. Would not recommend this bus company for travel.

Opie Neon (21/12/2017 16:16)
Tip top . walaupun lewat sikit sampai. penjaga kaunter di terminal ukir square pada 20hb 12 2017 (malam) memang terbaik. tya banyak kali, still bersopan.

Driver bas dari sungai petani ke larkin johor (pada hari yang sama) pun bagus. Sebab berhenti solat subuh di rnr pagoh. Sebelum ni pernah naik bas lain, tapi tak berhenti langsung. straight je.

Semoga Allah permudahkan urusan.