MalaysiaPlaces.net

Malaysia Places Map Directory
Place Type:
Veterinary Care, Point Of Interest, Establishment
Address:
2504-A, PEKAN PUMPONG, Alor Setar, 05250 KEDAH DARULAMAN, Kedah, Malaysia
Coordinate: 6.153219, 100.369186
Rating: 4.20
Phone: +60 4-733 4394
klinik-haiwan-surgeri.business.site/
Opening Hours:
Monday: 8:30 AM – 12:30 PM, 2:00 – 6:00 PM
Tuesday: 8:30 AM – 12:30 PM, 2:00 – 6:00 PM
Wednesday: 8:30 AM – 12:30 PM, 2:00 – 6:00 PM
Thursday: 8:30 AM – 12:30 PM, 2:00 – 6:00 PM
Friday: 8:30 AM – 12:30 PM, 2:00 – 6:00 PM
Comments:
Isma KL (14/01/2018 14:06)
Bawak kucing kesayangan saya pi klinik ni untuk vaccine. Sangat menakutkan first time experience. Klinik memang bersih. Doktor kerek semua dia la baguih dari Perlis sampai ke Penang dia saja la yg hebat. Masuk paper. Complain orang lain. Ni nak bagi tau kepada Doktor Ravi a.k.a bongkak, bongok dan bangang.
1. Tiada kasih sayang kepada pet. Cucuk vaccine mai aku cucuk hang tangkap dan cucuk ganas punya. Tak dak la nak belai ka bagi chance kucing tu tenang ka.
2. Bagi ubat rawatan pun tak betoi. Overdose. Konon terrar. Lepas ambik ubat dari klinik ni terus kucing aku mandom. 3 hari tak mau makan. Main pun tak mau. Dah suspek something wrong terus bawak pi klinik. Dah takdir nasib lewat klinik ni dah tutup. Bawak pi klinik lain yg patutnya dah tutup tapi bila tepon doktor sanggup tunggu kesian kat pet saya. Bila check kat klinik baru, nasib baik tak demam. Tapi sedih la sebab memang bila dia tanya apa rawatan yg diberi..... tu baru tau Doktor Ravi bagi overdose. 200% dari yg sepatutnya.

Doktor kalau bodoh jangan buka klinik. Dok perbodoh orang yang newbie. Dah ada experience dgn Doktor Ravi ni sorry la memang haram aku tak pi dah.

Cerita kat korang supaya korang boleh buat decision kalau nak try tempat dia ni. Tengok rating kena la faham kenapa tak popular sangat. Tempat cantik bersih tak menjamin kualiti kesihatan pet yang kita sayang.

kamal phil (19/12/2017 09:50)
Doktor sini memang terbaik!

Ruzila (07/11/2017 21:23)
This place boasts the best veterinarian in town! He is the best. The premise also is very clean and comfortable. The staff is friendly and helpful. An excellent place to buy food, toys and other goods for your pets and the best place for your pets to get "help" from

Durgendren Krishnan (15/06/2017 10:43)
Nice