MalaysiaPlaces.net

Malaysia Places Map Directory
Place Type:
Women's Clothing Store, Maternity & Nursing Clothing Store
Address:
Taman Awah Permai, 26500 Maran, Pahang
Coordinate: 2.77023, 103.4949
Rating: -
Phone: 01128406221
Comments:
Facebook Admin (14/08/2018 11:28)

Best PROMO sepanjang Ogos🤗 Blouse Ella Misaki Harga berpatutan.keselesaan terjamin.

Blouse Ella Misaki adalah Baju Menyusu ( dan sesuai untuk ibu preggy hingga 9 bulan)

...

👉Ciri-ciri: ❤Nursing selak sahaja. Tiada butang atau zip untuk keselamatan bayi. ❤Bukaan silang di dada dengan nursing cover inside (pic dibawah) ❤Maternity friendly, lipatan kiri kanan untuk baju expand semasa preggy, tapi slim effect semasa tak preggy. ❤Mempunyai poket ❤Labuh (rujuk ukuran)

👉Material: Smooth Milk Silk. ❤Selesa dan sangat lembut, mudah gosok/ tak perlu gosok terutama warna gelap. ❤Tak mudah kedut, kekal licin sepanjang hari, tak panas, tak jarang. ❤Boleh basuh mesin. Mudah kering. Warna tak mudah pudar. Kain tahan lasak.

Best PROMO: 👉Beli sehelai RM59 FREE POSTAGE 👉Beli 2 helai Anda Akan dapat FREE POSTAGE & PALAZZO.

Nak order? tekan link👇

http://bmommygojes.wasap.my http://bmommygojes.wasap.my http://bmommygojes.wasap.my

#teamqissara

See More

Facebook Admin (13/08/2018 10:21)
PERCUMA PALAZZO & POSTAGE DGN PEMBELIAN 2 HELAI NURSING BLOUSE!!PERCUMA PALAZZO & POSTAGE DGN PEMBELIAN 2 HELAI NURSING BLOUSE!!

Facebook Admin (13/08/2018 10:04)

✔️Tawaran hebat (12 - 31 Ogos 2018)✔️ ================================= Kak Siti Belanjer Kos Pos > *HANTAR PERCUMA* Kak Siti Bagi Hadiah > *BELI 2 FREE 1 PALAZZO*

...

Harga RM55 - RM59 sehelai > FREE POS BELI 2 HELAI > FREE POS + FREE PALAZZO

Jom Wassap Untuk ORDER ❤️ 📲 http://www.wasap.my/601128406221 📲 http://www.wasap.my/601128406221 📲 http://www.wasap.my/601128406221

See More

Facebook Admin (12/08/2018 12:08)

Wahh!! 40 Design Blouse for Mommies + FREE POS + FREE PALAZZO 👈 HEBAT! *Preggy* *Menyusu Selak* *sorok perut* . . ... Mommies rasa fed up susahnya menyusu in public? . Mommies beli baju ada butang/zip tapi terperuk je dalam almari sebab x selesa? . Mommies nak pump susu sambil menyusu, tapi tak ada baju yang sesuai? . Mommies busy sangat, tak payah iron baju lah, best kan? . Mommies tau tak,.....baju2 Kak Siti nak offer hari ni best sangaddd.. Kalau masuk butik tak dapat tau kualiti yang sama dengan harga macam ni. . Blouse ELLA Misaki ================ *nursing selak (boleh double pump/ tandem nursing) 🤱 *boleh untuk preggy mama hingga 9 bulan🤰 *❤️PRINTED SMOOTH milk silk fabrik *sejuk selesa stretchable *ironless/min ironing *tak berkedut sepanjang hari *ada poket. Wudhu sinsing je. X perlu zip

Blouse Amanda ( RM55 each) ======================== *nursing selak (boleh double pump/ tandem nursing) 🤱 *boleh untuk preggy mama hingga 9 bulan🤰 *❤️PLAIN VELVET milk silk fabrik *sejuk selesa stretchable *ironless/min ironing *tak berkedut sepanjang hari *ada poket. Wudhu sinsing je. X perlu zip

Blouse Cardimama (Cardigan Blouse Sarung) ================================= *nursing selak (boleh double pump/ tandem nursing) 🤱 *boleh untuk preggy mama hingga 6-9 bulan🤰 *❤️PLAIN VELVET milk silk fabrik *sejuk selesa stretchable *ironless/min ironing *tak berkedut sepanjang hari *ada poket. Wudhu sinsing je. X perlu zip

Blouse RANIA EXCLUSIVE ===================== *nursing selak (boleh double pump/ tandem nursing) 🤱 *boleh untuk preggy mama hingga 6 bulan🤰 *❤️printed smooth milk silk fabrik *sejuk selesa stretchable *ironless/min ironing *tak berkedut sepanjang hari *Wudhu sinsing je. X perlu zip

✔️Tawaran hebat (12 - 31 Ogos 2018)✔️ ================================= Sis Belanjer Kos Pos > *HANTAR PERCUMA* Kak Siti Bagi Hadiah > *BELI 2 FREE 1 PALAZZO*

Harga RM55 - RM59 sehelai > FREE POS BELI 2 HELAI > FREE POS + FREE PALAZZO

Jom Wassap Untuk ORDER ❤️ 📲 http://www.wasap.my/601128406221 📲 http://www.wasap.my/601128406221 📲 http://www.wasap.my/601138406221

#teamqissara

See More

Facebook Admin (08/08/2018 11:47)

Brown coffee