MalaysiaPlaces.net

Malaysia Places Map Directory

D'River Cafe

Kedah, Malaysia
Place Type:
Kitchen/Cooking
Address:

Coordinate: -2.10889865924, 105.46875
Rating: -
Phone: 0148365360
Opening Hours:
Monday: 11:00 - 23:00
Tuesday: 11:00 - 23:00
Wednesday: 11:00 - 23:00
Thursday: 11:00 - 23:00
Friday: 15:00 - 23:00
Saturday: 11:00 - 23:00
Sunday: 11:00 - 23:00
Comments:
Facebook Admin (25/07/2018 17:43)

Testing testing .... Jom singgah D'River Cafe kita minum dulu...



Facebook Admin (29/05/2018 14:30)

MASAKAN ALA THAI & WESTERN

Walk in atau Boleh call untuk tempahan Berbuka

D'River Cafe ... River Front City Pekan Baru , Sungai Petani.

Jangan malu² call : 014-836 5360

See More

Facebook Admin (28/05/2018 21:00)

Esok kan cuti, bole la plan mai berbuka puasa kat D'River Cafe.

Kami menyediakan hidangan ala thai dan western beserta dengan dessert yang anda akan puas hati.. Yang lagi penting....!!

...

Harga kami sangat berpatutan.

Buka dari 4.30petang sampai lewat malam.

See More

Facebook Admin (27/05/2018 16:30)

Jom berbuka dengan SUP panas² plak hari ni....

SUP TULANG ada... SUP CAMPUR ada... SUP EKOR ada....

...

D'River Cafe buka macam biasa di bulan Ramadhan ni..

Booking dulu pun bole , nak walk in pun bole...

jangan malu nak call : 014-836 5360

See More

Facebook Admin (26/05/2018 13:30)

D'River Cafe buka cam biasa di Bulan Ramadhan 4.30petang.

Mai pekena ramai² pekena WESTERN FOOD plak time berbuka nanti... Nak mai teruih pun bole atau nak booking dulu pun bole ..

...

Jangan malu² Call : 014 836 5360 untuk tanya atau booking.

See More