MalaysiaPlaces.net

Malaysia Places Map Directory
Place Type:
Health/Beauty, Beauty Store, Skin Care Service
Address:
Kampung Pering, 06100 Kodiang
Coordinate: 6.37292, 100.33301
Rating: -
Phone: 0134505456
Comments:
Facebook Admin (07/09/2018 07:48)

Morning meeracle lover.. . Meeracle Facial Serum dengan ekstrak batu permata akan merawat dan memulihkan masalah kulit wajah anda. . www.wasap.my/60134505456/NakMeeracle... . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula

See More

Facebook Admin (06/09/2018 22:33)

Setelah seharian kita di luar menjalankan kerja hakiki mahupun seharian menjadi suri rumah jangan lupa tau sebelum tidur cuci muka bersama #meeraclecleanser dan tepek secalit dua batu permata #meeracleserum tu tauu..πŸ˜‰

Sesibuk mana pun kita #WAJIB untuk penjagaan kecantikan kulit wajah kita agar terpelihara setiap hari !!!

Selamat malam beauty...... 😘😘😘

See More

Facebook Admin (06/09/2018 20:42)

#Repost @atitaharis Produk @meeracle_my ni tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ia telah menjalani beberapa ujian klinikal sebelum dipasarkan. Yang paling best is ia mengandungi ekstrak batu permata, so bila pakai rasa mewah je kat kulit. Sesuai sangat untuk yang ada masalah kulit kusam atau berjeragat. . Kalau tak percaya boleh tengok testimoni di @meeracle_my.feedback. . .

...

Kalau tak percaya, Jom cuba Meeracle hari ini . . .

Jom dapatkan Meeracle sebelum terlambat, untuk maklumat lanjut Whatsapp no Eyda πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ . . .

www.wasap.my/60134505456/NakMeeracle . . .

MGB0000002851 (Agent Sah Meeracle Kodiang Kedah) . . #skinchantikdgnmeeracle #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #empoweringwomen #empowering #teammeeraclehanim #meeracleidMGB0000002851 #trustedseller #menjadidenganmeeracle #perfectwithmeeracle #eydalovemeeracle #zahirahformeeracle #meeracle7dayschallenge

See More

Facebook Admin (06/09/2018 19:13)

[ kecantikan kita ikut pada mana tahap kita usaha kosisten ]

Tahu tak mengapa Eyda kata kecantikan kita ikut pada mana tahap kita usaha ??? Okey contoh Eyda bagi kat uolls

...

πŸ‘‰Baru pakai hari ni Meeracle set Dah tanya peloles tak muka aku !!! Korang nak jawab ap?? Baru pakai sehari nampak dah ke kesan nye

πŸ‘‰Kadang eyda nak marah baru pakai sebotol dah mengomel issh tak ada kesan lah muka nampk kusam lagi adalah keluar jerawat lagi adalah !!!

Kalau uols tahu itu yg dinamakan " healing crisis " muke kita tuh memulihkan proses kembali kulit wajah kita yg dah berkilo2 pakai skincare merkuri !!! Faham tak πŸ˜’πŸ˜’

πŸ‘‰ kenapa pakai skincare yg merkuri tak heran pun muka yg chantikkk tuk berbakul2 pakai bahan merkuri uolls tak kisah pun πŸ€”πŸ€”

Sebabnya skincare tuh malam ni pakai esok KONON nye dah berkesan nampak CERAH sikit dari biase πŸ˜… πŸ˜…

EHHHH !!! Uolls eyda nak habak sikit nahh Agent Meeracle yg gojes 2 chantik semua tuh mereka pegang kata2 KOSISTEN BERBOTOL2 dengan Meeracle set itu dapat hasil nye putih gebu Glowing mowing faham idokkk ????

Jadi nak chantik kene kosisten dan harus kosisten baru kecantikan terus kekal sentiasa

See More

Facebook Admin (06/09/2018 12:39)

[ PENTING ❗ ] [ Tak Perlu Risau Dikala kepanasan Melanda ]

Bila panas di tengahari pasti membuat kan kita takut muka akan berbelang dan paling takut lagi muka jadi gelap kan

Isshh tapi tu kalau uolls semua tak ada #setMeeracle lah kan pasti kulit uolls akan terbakar sunburn dan kurang keyakinan bila berada di luar dgn cuaca yg tak menentu sekarang nie..

...

Tapi itu dulu lah sebelum eyda mengenali #Meeracle selepas ada nye si buah hati ni semua masalah dan ketakutan untuk keluar waktu panas terik lit2 ni tiada lagi masalah dan alasan ❗❗

Uolls Mesti kena ada sorang satu set Meeracle untuk memberikan kecantikan di wajah uolls dan memberikan keyakinan pada diri .... . .

Kalau tak percaya, Jom cuba Meeracle hari ini . . .

Jom dapatkan Meeracle sebelum terlambat, untuk maklumat lanjut Whatsapp no Eyda πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ . . .

www.wasap.my/60134505456/NakMeeracle . . .

MGB0000002851 (Agent Sah Meeracle Kodiang Kedah) . . #skinchantikdgnmeeracle #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #empoweringwomen #empowering #teammeeraclehanim #meeracleidMGB0000002851 #trustedseller #menjadidenganmeeracle #perfectwithmeeracle #eydalovemeeracle #zahirahformeeracle #meeracle7dayschallenge

See More