MalaysiaPlaces.net

Malaysia Places Map Directory
Place Type:
Health/Beauty
Address:
No 247, Jalan Resak 1/9 Taman Resak, 06010 Changlun
Coordinate: 6.439256, 100.4381249
Rating: -
Phone: 0124175590
Comments:
Facebook Admin (10/09/2016 23:19)

TER.QU.RUS TAN.PA SE.NGA.JA!! La.. ingatkan vit C.. sedap sangat.. takkan kunyah2 jer boleh qurus? Abih kau rasa apa fungsi L-carnitine, limau nipis, ekstrak guarana, ekstrak klorofil garcinia cambogia & dekstrosa yg dirumus khas dalam tablet tu? Semua2 ni bukan sekadar nk QU.RUS.KAN BA.DAN/KEM.PIS.KAN PYE.RUT tp boleh : Meningkatkan metabolism Membuang toksin dalam badan... Mengurangkan kolesterol Membersihkan system pencernaan Meningkatkan produksi insulin dll

JOM QU.RUS TAN.PA SE.NGA.JA!! DENGAN LEPTOS bkn utk pandangan org lain tp utk kualiti hidup sendiri.. dan yg paling best amal Ibadat pun makin mudah bila badan jadi ringan. . LEPTOS, tablet bakar lymak dlm diam & memperbaiki kesiehatan walaupun ma.las SENAMAN. Kunyah jer 3 biji sebelum makan, lymak pun hilang..

Cuba dulu 1 botol tak rugi, rasa pun sedap.. testimoni sebotol bleh turun 3-5kgy, 6kgy, 8kgy malah ada yg sampai 12kgy. . sekarang ada PROMOSI berganda untuk anda, Jimat RM 60. . tuntut diskaun anda WA segera!! WA >>"qurus" ker 0124175589 @ 0124175590 WA >>"qurus" ker 0124175589 @ 0124175590 WA >>"qurus" ker 0124175589 @ 0124175590

See More

Facebook Admin (10/09/2016 23:17)

There are 2 types of people who LOVE LEPTOS. ====================================== . 1) People Who Love to FIT --> Leptos adalah tablet membakar kalori dengan pantas. Pengambilan Leptos dan menjaga pemakanan dapat memberikan anda kesan penurunan hebat dan ukur lilit juga berkurang. Amat disarankan juga pengambilan sebelum waktu exercise cthnya ke gym, zumba, aerobic, freeletics, running dan sebagainya... Tablet membakar kalori ni akan bertindak 3x ganda. Ia memberi tambahan ...tenaga dan proses pembakaran kalori juga meningkat. Hasilnya bukan sahaja turun berat badan malah lebih FIT dan sihat. . 2) People Who Love to EAT . --> Sedia maklum, Leptos adalah tablet pembakaran kalori. Pengambilan sebelum makan, dapat meningkatkan metabolisma dan makanan dapat dicerna dengan cepat. Mereka yang makan tidak control (jenis yang SUKA MAKAN), sekiranya mengambil Leptos, berat badan tidak bertambah. 1 biji tablet membakar 300 kalori. Jumlah pengambilan kalori normal adalah sekitar 400-500 kalori. Pengambilan Leptos 3 biji dapat membakar 300 kalori. So, baki yang tinggal antara 100-200 kalori yang boleh dibakar dgn aktiviti harian spt berjalan, bernafas, menyapu dan sebagainya. Dan boleh juga ambil makanan dan minuman yg boleh membakar kalori.. cthnya Teh Hijau, Cili, Limau Gedang dll. Bijak memilih makanan anda. . So, mereka yg ingin FIT, kunyah LEPTOS + jaga pemakanan + excercise = KURUS dan FIT. . Mereka yang suka makan, kunyah LEPTOS utk tidak terus naik badan. . So, anda faham kenapa ada cepat TURUN, FIT dan ada yg berat tak turun??? Jgn ada yang berat naik sudah..

See More