MalaysiaPlaces.net

Malaysia Places Map Directory
Place Type:
Bank, Finance, Point Of Interest, Establishment
Address:
73, Jalan Bandar Rawang 2, Pusat Bandar Rawang, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia
Coordinate: 3.324445, 101.578135
Rating: 2.90
Phone: +60 3-6092 5236
www.bankrakyat.com.my/
Opening Hours:
Monday: 9:00 AM – 5:00 PM
Tuesday: 9:00 AM – 5:00 PM
Wednesday: 9:00 AM – 5:00 PM
Thursday: 9:00 AM – 5:00 PM
Friday: 9:00 AM – 12:45 PM, 2:30 – 5:15 PM
Saturday: Closed
Sunday: Closed
Comments:
Adzlin Husin (11/07/2019 13:56)
This branch is very clean and nice...the services are very great and fast.....the staffs are friendly and helpful, especially the police bantuan (I dont remember his name, but he is "kurus tinggi")...

sarvin rao (22/11/2017 01:52)
waiting time here is usually faster

Dee Dee (13/08/2017 10:01)
Tolong lah tukar mamat polis bantuan dekat situ. Berlagak nak mampus. Hello kau tu polis bantuan je pon tak perlu la nak berlagak. Tanya tentang Kad1sm then muka berlagak kata dah dapat email ke kalau belum nape datang? Lol.

Muhamad Faiz (18/05/2017 16:22)
Menyusahkan...sistem yang sangat x bagus...pergi pun terpaksa nak buat acc utk matrikulasi. Dtg hr pertama dia kata kna bwk penjaga(ni ok lagi la sbb sy pun blm cukup 18thn)... bila datg kali kedua dgn penjaga dia kata kna bwk sijil lahir original plk padahal dtg msa kali pertama x sebut pun utk bawak sijil lahir yg original... bila tanya kat selayang diorang x perlukan plk sijil lahir ori... alasan rawang utk nk sah kan sijil lahir tu ori....

Durga Gunasegaran (27/02/2017 23:35)
Polite staff