MalaysiaPlaces.net

Malaysia Places Map Directory
Place Type:
Bank, Atm, Finance, Point Of Interest, Establishment
Address:
17, Jalan Jelok 6, Bandar Kajang, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Coordinate: 2.9910872, 101.7933646
Rating: 3.40
Phone: -
www.cimbbank.com.my/ en/ personal/ index.html
Comments:
衫豪陳 (05/03/2017 10:50)
加影市中心內的Cimb已關閉,現在這家是市區唯一的Cimb銀行。

ashley Soo (21/02/2017 13:32)
can believe a bank without phone number , told by HQ I need to walk in to branch to apply cheque book , this is ridiculous !
Now I know why the traffic there super heavy .

abdul muhaimin (04/01/2017 16:26)
Membazir masa aku je datang cimb branch ni 3 kali untuk tukar kad atm. Dah la jauh dari rumah aku. Kali pertama dan kedua dtg xdpt nk tukar kad atm sebab dah cukup kuota, padahal baru kul 12 tghari. Xpe aku redha walaupun membazir masa dan tenaga datang, sebab aku tau memang musim ramai org dtg tukar kad. Kali ketiga aku dtg ok, kuota ade lagi. aku sampai pukul 4. Dalam cimb tu takde kerusi semua org duduk dah, so aku ambil nombo lepastu tunggu dalam kereta. Parking dekat je, so boleh nampak nombo giliran. Sekali kul 4.30 terus tutup kunci pintu. Aku dah bagitau kat guard tu yg aku dah ambil nombor giliran, nak masuk tunggu giliran je, still x boleh bagi masuk. Celaka penat aku drive jauh2 tunggu dekat sejam, sekali camtu je dia reject x bagi masuk. Dah aku malas nk pakai cimb dah, nak tukar kad online pun xleh, dtg branch asyik2 kene halau. Baik pakai Maybank je, senang nk tukar kad online je, 15 hari pos sampai rumah. Aku paling benci bile kene hadap branch bank mane2 pun la, satu pembaziran masa yang teramat sangat. Kumpul2 mase aku bazir untuk tukar kad atm cimb ni jadi lebih 3 jam da. Tapi kesudahannya, still kene halau balik rumah tangan kosong. Kad ni aku x tukar lagi woi cimb(branch metropoint kajang) dengar x?
Nak call pun lagi satu hal punya la susah nak dapat

Kenneth Chew (17/09/2016 00:03)
Good services

Chin Jian Hsiung (28/12/2015 13:07)
Service ok.