MalaysiaPlaces.net

Malaysia Places Map Directory
Place Type:
Clothing (Brand), Women's Clothing Store
Address:
LOT 4337 PERUMAHAN HJH. WAN ESHAH, KG. BECHAH PELETING, JALAN LUBOK, KAW BANDAR, 17500 Tanah Merah, Malaysia
Coordinate: 5.80828195967, 102.130805254
Rating: -
Phone: +60179406407
telekungstory.com
Comments:
Facebook Admin (25/09/2018 00:01)

FLASH SALE HARGA PROMOSI EXTRA VAGANZA !!! . Bermula 25 September sehingga 10 Oktober 2018, semua telekung dijual dengan harga yang begitu murah sekali!! Dahla semua telekung FREE POSTAGE pula tu ke seluruh Malaysia! .... Pelbagai jenis telekung yang dijual dengan harga paling murah ~ Telekung AYRA, AYRA 2018, BASIC, HAYFA semua available dengan harga promosi! Jom pakat beli dengan family or kawan2. Memang best telekung ni nak buat hantaran, hadiah or sedekah!

------------------------------------------------------------------- Dapatkan di :

• Whatsapp (klik link untuk terus whatsapp)

http://telekungstory.wasap.my http://telekungstory.wasap.my http://telekungstory.wasap.my http://telekungstory.wasap.my

>>> Whatsapp ke 60199155676 . • atau terus PM page click goo.gl/yyx3gQ

#ayra2018 #ayracollection #telekung #telekungstory #hantaran #telekunghantaran

See More

Facebook Admin (13/08/2018 20:42)

DAPATKAN BEG PERCUMA DENGAN SETIAP TELEKUNG! . * Telekung Ayra 2018 by Telekung Story ini menggunakan material Premium Grade Cotton yang sangat berkualiti. Material ini tidak jarang dan tidak melekat di badan. Kainnnya lembut, sejuk dan selesa dipakai walaupun cuaca panas. . * Rekaan khas menggunakan lace songket sulam yang exclusive dan elegan.... . * Percuma dengan beg telekung yang comel, jadi senang nak dibawa ke mana-mana.

-------------------------------------------------------------------

✨ REKAAN UNGGUL. Rekaan khas menggunakan lace songket sulam yang exclusive dan terhad.

✨ PREMIUM GRADE COTTON. Kain lembut dan sejuk. Sangat selesa bila dipakai. Tak melekat kat badan.

✨ JAHITAN BERGETAH DI KEPALA. Kemas dan selesa. Sesuai untuk semua jenis muka.

✨ KAIN LYCRA DI BAHAGIAN DAGU. Boleh stretch jadi, tiada masalah untuk yang bermuka besar.

✨ 2 LAPIS DARI KEPALA HINGGA DADA. Tidak perlu risau lagi masalah kain jarang di bahagian kepala.

✨ MUDAH DIBAWA. Setiap telekung beserta dengan beg yang sangat comel.

------------------------------------------------------------------- HARGA PROMOSI! Sepasang RM139 2 pasang RM260 – DISKAUN RM18! 3 pasang RM380 – DISKAUN RM37! (Free postage seluruh Malaysia)

Promosi hingga 31 Ogos 2018 sahaja. Dapatkan sekarang!

Jom pakat beli dengan family or kawan2. Memang best telekung ni nak buat hadiah or sedekah 😄

------------------------------------------------------------------- Dapatkan di : • Website Telekung Story telekungstory.com telekungstory.com telekungstory.com . • Whatsapp (klik link untuk terus whatsapp) bit.ly/2Gh3FCR bit.ly/2Gh3FCR bit.ly/2Gh3FCR >>> Whatsapp ke 60199155676 . • atau terus PM page click goo.gl/yyx3gQ

#ayra2018 #ayrasongket #ayracollection #telekung #telekungstory

See More

Facebook Admin (30/05/2018 14:31)

DAPATKAN BEG PERCUMA DENGAN SETIAP TELEKUNG! . * Telekung Ayra 2018 by Telekung Story ini menggunakan material Premium Grade Cotton yang sangat berkualiti. Material ini tidak jarang dan tidak melekat di badan. Kainnnya lembut, sejuk dan selesa dipakai walaupun cuaca panas. . * Rekaan khas menggunakan lace songket sulam yang exclusive dan elegan.... . * Percuma dengan beg telekung yang comel, jadi senang nak dibawa ke mana-mana. . . Ada harga promo untuk 2 dan 3 pasang! Jom pakat beli dengan family or kawan2. Memang best telekung ni nak buat hadiah or sedekah 😊 . Untuk order dan pertanyaan, boleh whatsapp ke 6011-2944 3366

#ayra2018 #ayrasongket #ayracollection #ramadan #terawih #puasa #syawal #raya #telekung #telekungstory

See More

Facebook Admin (16/05/2018 22:51)

KOLEKSI TERBARU - TELEKUNG AYRA 2018!

* Semua dah ada ke telekung untuk bulan puasa dan raya nanti? Dapatkan segera koleksi terbaru Telekung Ayra 2018 dari Telekung Story!

* Telekung Ayra 2018 ini menggunakan material Premium Grade Cotton yang lembut pada kulit. Material ini juga tidak jarang dan tidak melekat di badan. Kainnnya sejuk dan sesuai dipakai walaupun cuaca panas. Pakai untuk tempoh lama pun masih sangat selesa lagi!

...

* Dapatkan juga beg telekung yang sangat comel dengan setiap pembelian!

-------------------------------------------------------------------

✨ REKAAN UNGGUL. Rekaan khas menggunakan lace songket sulam yang exclusive dan terhad.

✨ PREMIUM GRADE COTTON. Kain lembut dan sejuk. Sangat selesa bila dipakai. Tak melekat kat badan.

✨ JAHITAN BERGETAH DI KEPALA. Kemas dan selesa. Sesuai untuk semua jenis muka.

✨ KAIN LYCRA DI BAHAGIAN DAGU. Boleh stretch jadi, tiada masalah untuk yang bermuka besar.

✨ 2 LAPIS DARI KEPALA HINGGA DADA. Tidak perlu risau lagi masalah kain jarang di bahagian kepala.

✨ MUDAH DIBAWA. Setiap telekung beserta dengan beg yang sangat comel.

------------------------------------------------------------------- HARGA PROMOSI RAMADAN! Sepasang RM139 2 pasang RM260 – DISKAUN RM18! 3 pasang RM390 – DISKAUN RM27! (Free postage seluruh Malaysia)

Jom pakat beli dengan family or kawan2. Memang best telekung ni nak buat hadiah or sedekah 😄

------------------------------------------------------------------- Dapatkan di : • Website Telekung Story telekungstory.com telekungstory.com telekungstory.com . • Whatsapp (klik link untuk terus whatsapp) bit.ly/2Ima0CX bit.ly/2Ima0CX bit.ly/2Ima0CX >>> Whatsapp ke 6011-29443366 . • atau terus PM page click goo.gl/yyx3gQ

#ayra2018 #ayrasongket #ayracollection #ramadan #terawih #puasa #syawal #raya #telekung #telekungstory

See More

Facebook Admin (16/05/2018 22:17)

Telekung Ayra 2018

Material : Premium Grade Cotton Size : Free size Warna : Putih, Cream, Grey

...

HARGA PROMOSI RAMADAN!

Sepasang RM139 2 pasang RM260 – DISKAUN RM18! 3 pasang RM390 – DISKAUN RM27! (Free postage seluruh Malaysia)

See More